ide

Logg inn form

 
Vis større kart

Om oss

De fem eierne er Terje Moen, Knut Strisland, Geir Løland, Preben Øidne og Terje Stålesen, alle med 20% andel i selskapet. De fire første er aktive i selskapet, mens Stålesen kun er med som medeier og samarbeidspartner. Stålesen driver Autovernmontasje AS i Lyngdal, et selskap som leverer autovern i stål.

Det hender vi gir priser og leverer tilbud sammen selv om det er to selvstendige selskap. Det er tross alt en del jobber der det skal leveres rekkverk eller autovern både i betong og stål, sier daglig leder Terje Moen i Sirdal Veibetong AS.

Sirdal Veibetong AS er etablert på Oftedal i Sirdal Kommune.

sirdalveibetong3

Fra venstre: Terje Stålesen, Terje Moen, Knut Strisland, Geir Løland og Preben Øidne.

Lang erfaring
Alle de fire aktive eierne i selskapet har mellom 10 og 14 års erfaring fra glidestøp etter å ha jobbet for konkurrerende entreprenører. Flere av dem hadde i lengre tid et ønske om å satse på faget på egenhånd, og ifjor tok kvintetten sjansen og «hoppet ut i det».

Den store «driven» var å få til noe selv. Vi kom i gang i august 2012 og har hatt fullt opp med jobb siden. Vi har blitt veldig godt mottatt i markedet. Fra august og ut året hadde vi ti millioner kroner i omsetning, sier Moen.